Norjalaispankit ovat nostaneet suosiota myös Suomessa

Suomen markkinoille on viimeisimpien vuosien aikana rantautunut useampia norjalaisia pankkeja. Kyseessä on ilmiö, jota ei aikaisemmin koettu uhkana, sillä suomalaisia on kautta aikojen pidetty uskollisina kotimaisille palveluille. Tästä huolimatta norjalaispankit ovat onnistuneet keräämään uskollisen sekä riittävän asiakaskunnan myös suomalaisista.

Suomeen ilmestyneet Norjalaiset pankkipalvelut? 

Viime vuosien aikana markkinoille on ilmestynyt neljä Norjassa jo pidempään toiminutta pankkipalvelua. Niistä suosituin suomalaisten keskuudessa on myös lentoyhtiöstään tunnettu Bank Norwegian, joka on onnistunut raivaamaan tilaa itsellensä, sen laadukkaan luottokorttipalvelun ansiosta. Bank Norwegian markkinoi kuukausimaksuttomia luottokortteja, joka on miellyttänyt myös suomalaisia kuluttajia.

Muita norjasta suomeen tulleita pankkeja ovat; Komplett Bank, Monobank sekä Instabank. 

Markkinoille saapuneet norjalaiset pankit ovat osoittautuneet koviksi kilpailijoiksi, myös suomalaisten suosimille vakaavaraisille pankeille. Tämä johtuu siitä, että monissa norjalaisissa palveluissa, on suomalaisia palveluita joustavammat ehdot sekä pidemmät ja joustavammat laina-ajat. Laina-aikojen joustavuus on tärkeää etenkin niille suomalaisille, joiden tulot eivät ole säännölliset.

Suomeksi verkosta saatava palvelu 

Suomessa operoivat norjalaispankit palvelevat asiakkaitaan verkon välityksellä, eikä yhdelläkään niistä ole kivijalkatoimistoa suomessa. Positiiviseksi puoleksi on myös osoittautunut heidän suomen kielinen sivustonsa sekä nopeat käsittelyajat. Heidän käyttämät verkon kautta täytettävät lainahakemukset, jotka ovat tunnettuja etenkin niiden nopeudestaan. Useat lainahakemukset käsitellään minuuteissa ja lainatarjous lähetetään asiakkaille välittömästi. Lisäksi palvelut tarjoavat apua asiakkailleen suomeksi. 

This site uses cookies to enhance user experience.