Bullet laina 

Nettilainat ovat yleistyneet viimeisien vuosien aikana. Niiden ottaminen on helppoa, mutta kuten kaikessa niidenkin takana piilee tiettyjä sääntöjä sekä ehtoja, jotka jokaisen tulee tietää ennen sopimuksen hyväksymistä.

Nettilaina on yksinkertainen tapa saada rahaa yllättäviin tarpeisiin nopealla aikataululla. Yllättäviä lainatarpeita ovat menot, jotka eivät kysy aikaaa taikka paikkaa. Nettilainoja on monenlaisia ja tästä syystä sivustoltamme löytyy erilaiset lainamuodot kategoria, jonne keräämme kaikki aiheeseen liittyvät artikkelit. Kategoriaan pääset klikkaamalla tästä!

Bullet laina on yksi nettilainojen muoto, joka on monille entuudestaan tuntematon. Kyseiseen termiin törmääminen ei kuitenkaan ole täysin mahdotonta. Puheena on nimittäin lainamuoto, joka tunnetaan erityisesti yrittäjien keskuudessa. Tässä artikkelissa kerromme lisää bullet lainasta sekä kuinka sen hakeminen netistä onnistuu. Lisäksi jaamme lyhyen tietopaketin myös yksityishenkilöille sopivimmista lainamuodoista sekä lainantarjoajista. Parhaat pikalainat yhteenveto

100 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

200 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

300 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

500 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan


Mitä tarkoittaa Bullet laina? 

Bullet laina on yksi netistä saatavista lainamuodoista. Yleensä lainoista puhuttaessa, lainaa lyhennetään kuukausierissä, mutta Bullet lainassa takaisinmaksu käy yhdellä kertaa. Lainanottajan tulee siis maksaa bullet laina takaisin sovittuun eräpäivään mennessä. Eräpäivä asetetaan yleensä vuosien päähän lainan ottamisesta. Suomenkielessä bullet lainaa kutsutaan monesti nimellä kertalyhennyslaina. 

Tässä lainamuodossa korkoa maksetaan sen ehtojen mukaan, samalla tavalla mitä muissakin laina vaihtoehdoissa. Joissakin harvoissa tilanteissa puheena voi olla nollakuponkilaina, jolloin korkoa ei makseta ollenkaan. Tämä on kuitenkin hyvin harvinaista, sillä lainapalvelun tulee tehdä toiminnallaan voittoa ja ilmaisilla lainoilla heillä on mahdollisuus nollatulokseen taikka tappioon. 

Lainamaksuaika määritetään sopimuksella ja siihen on mahdollista valita kiinteä taikka vaihteleva korko. Asiakkaat voivat maksaa sen halutessaan myös ennakkoon, jos rahatilanne esimerkiksi kohenee yllättäen. 

Yksityishenkilöt suosivat yleensä kulutusluottoja näissä tilanteissa, sillä näissä lainoissa menojen ja tulojen tasapainottaminen käy helpommin. Bullet lainoissa korot ovat myös kulutusluottoja huomattavasti korkeampia, kuten arvatakin saattaa. Korkojen sekä kertamaksun vuoksi Bullet lainat ovat käytetympiä yrittäjien keskuudessa. Yritykset hakevat kyseistä lainaa, hankkiessaan väliaikaikaista rahoitusta. Bullet laina onkin todella käytetty niissä tilanteissa, kun yritys haluaa säästää kuukausittaisissa lainanlyhennyksissä sekä kokonaismenoissa. 

Bullet laina on myös tunnettu sijoittajille. Osa aloittelevista sijoittajista saattaa nimittäin hakea kyseistä nettilainaa 10-vuoden takaisinmaksuajalla. 10-vuoden aikana sijoittaja pyrkii sijoittamaan rahat niin onnistuneesti, että he tekevät sitä kautta korkojen lisäksi myös voittoja. Tämä on kuitenkin todella riskialtis tapa sijoittaa. 

Bullet laina ja sen historia rahoitusmarkkinoilla 

Nettilainat ovat suhteellisen tuore lisäys lainamarkkinoilla. Niistä poiketen Bullet luotto on tullut markkinoille jo 1980 -luvulla, jolloin se saavutti suuren suosion luottojen myyntikilpailussa. 1990 -luvulla koetun laman aikana kyseinen lainan ehdot kiristyivät huomattavasti pankkien sekä asiakkaiden keskuudessa. 

Yksityishenkilöiden suosimat nettilainat 

Bullet laina on pääasiallisesti yrityksien käyttämä lainamuoto. Sen ottaminen on mahdollista, vaikka kyseessä on yksityishenkilö. Tämä voi kuitenkin äkkiä koitua turhan kalliiksi lainanottajalle, jonka vuoksi suosittelemme yksityishenkilöitä tutustumaan paremmin alta löytyviin kulutusluottoa tarjoaviin yrityksiin. Näiden luottojen lyhentäminen käy osissa ja monissa tilanteissa niiden lyhentämisestä on tehty joustavaa. Lisää alta. 

Komlett Bank - ei kuukausittaista lyhennyspakkoa 

Komplett Bank on suomalaisille kuluttajille tuttu yritys, sillä he markkinoivat miltei jokaisessa suomalaisessa mediassa värikkäillä sekä mieleenpainuvilla viesteillä. Kyseessä on Norjalainen pankki, joka tarjoa vakuudetonta joustoluottoa 1 000 - 50 000 euron väliltä. Yritys on perustettu vuonna 2014 ja kyseessä on modernin sukupolven online -pankki. 

Lainahakemuksen täyttäminen on helppoa ja käy suoraan Komplett Bankin verkkosivuilla. Hakemuksen täyttämisen jälkeen sinulla on mahdollisuus saada lainapäätös välittömästi. Kompeltt Bank vaatii, että lainanhakija liittää tiedot tuloista lainatarjoukseen. Tämä tulee siis hoitaa kuntoon, ennen lainatarjouksen saamista. Lainahakemuksen sekä tulotietojen perusteella yritys laskee juuri sinun lainalle räätälöidyt kulut sekä korot. Lainatarjouksen saamisen ja sen läpikäymisen jälkeen tarjouksen hyväksyminen käy verkkopankkitunnuksia apuna käyttäen. 

Komplett Bankin lainoihin määritettävä viitekorko on sidottu euriboriin, kun taas marginaalikorko määritetään jokaiselle hakijalle, heidän lainahakemuksen perusteella. Parhaillaan lainalaitos tarjoaa palveluitaan 4,9% korolla alkaen. Tätä halvempaa palvelua on mahdotonta löytää. 

Komplett Bankin määrittämä nimelliskorko sijoittuu kaikissa tilaneissa 4,9% - 19,9%, muut kulut lainoissa ovat 45 - 195 euron välillä ja kuukausittainen tilinhoitopalkkio on taas 5 euroa per kuukausi. Kyseinen yritys on täysin uniikki, sillä se on ainoa palvelu, jossa asiakkaan ei tarvitse huolehtia kuukausittaisesta lainanlyhennyksestä. Kyseinen laina palvelee siis erinomaisella tasolla, jos takaisinmaksuaikataulun suunnittelu ei onnistu vaihtelevasta rahatilanteesta. 

Lainanhakeminen Komlett Bankilta onnistuu, jos olet vähintään 23-vuotias, sinulla on ollut pysyvä osoite Suomessa viimeiset 36 kuukautta. Lainahakemuksen tarkastelun yhteydessä palvelu tarkistaa myös hakijan luottokelpoisuuden, eikä hänellä saa olla minkäänlaisia aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. 

Hae lainaa Komplett Bankilta!

Eurolimiitti - rahat tilille nopeasti 

Eurolimiitin asiakkailla on mahdollisuus saada joustoluottoa 10 - 3 000 euroon asti. Kyseessä on 2006 vuonna perustettu suomalaisomistuksessa oleva yritys. Eurolimiitti on edullinen palvelu niin koroiltaan kuin muilta kuluiltakin, verrattaessa sitä muihin suomenmarkkinoilla toimiviin yrityksiin. 

Lainanhakeminen onnistuu helposti sekä nopeasti rekisteröitymällä Eurolimiitin verkkopalveluun sekä täyttämällä hakemus. Lainahakemuksia yrityksessä käsitellään jokaisena viikonpäivänä, mikä takaa nopean reaktioajan. Lainapäätös on asiakkaalla välittömästi. Tieto lähetetään tekstiviestitse. Nostot käyvät välittömästi yleisimpiin suomalaisiin pankkeihin, eli DanskeBank, Säästöpankki, Osuuspankki, Aktia, POP sekä S-pankki. 

Lainan todellinen vuosikorko on minimissään 122,56% sekä maksimissaan 435,03%. Uuden asiakkaan etuna Eurolimiitti tarjoaa ensimmäisen nosto  500 euroon ja ensimmäiseen eräpäivään asti korottomana, jonka jälkeen siitä menee 15% nostoprovisio. Eurolimiitti ei myöskään veloita tilinhoitomaksua tai muita kiinteitä kuluja. Osamaksulla maksettaessa avoimeksi jäävällä osalla on 8,9% kuukausikorko. 

Eurolimiitti tarjoaa asiakkailleen myös VIP-palvelun, jossa luottorajaa voidaan nostaa 4 000 euroon asti. Tämä edellyttää kuitenkin aikaisempaa asiakkuutta sekä moitteetonta lainasuhteen hoitoa. 

Lainaa Eurolimiitiltä on mahdollista hakea, jos olet vähintään 21-vuotias, sinulla ei ole merkintöjä luottotiedoissa, puhelinnumerosi sekä vakituinen osoitteesi ovat Suomessa. Tunnistautumista varten palvelu vaatii verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenteen. Palvelu saattaa pyytää hakijaa lähettämään myös viimeisien kuukausien palkkatodistukset. 

Hae lainaa Eurolimiitiltä täältä!