Pieni laina - mistä ja millaisilla koroilla? 

Vertaile 2 000 - 60 000 euron lainat 

Lainaesimerkki: 10 000€ laina 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 232,5€ ja lainan kokonaishinta 13 951€. Lainankulut; 5€ / kk tilinhoitomaksu, 90€ avausmaksu ja 12,60% nimelliskorko. Tässä esimerkissä lainan todellinen vuosikoroko on 14,9%. Huomiothan, että todelliset kulut ovat löydettävissä ainoastaan henkilökohtaiselta lainatarjoukselta

Yleistietoa pienlainoista 

Pieni laina voi tulla tarpeeseen ihan missä tahansa vaiheessa elämää. Pienestä lainasta puhuttaessa, on kyse yleensä sadan tai satojen eurojen suuruisesta tarpeesta. Suurin pienlainojen joukkoon mahtuva summa on yleensä noin 1 000 euroa. 

Markkinoilta löytyy useita pienlainojen tarjoajia. Pikalainojen maineesta huolimatta, satojen eurojen lainan kohdalla tämä voi osoittautua järkevimmäksi vaihtoehdoksi. Koska pienlainoissa ei vaadita vakuuksia tai takaajia, näkyy se lainojen koroissa. Tästä aiheesta lisää artikkelissa. Parhaat pikalainat yhteenveto

Parhaat 100 euron lainat

Parhaat 200 euron lainat

Parhaat 300€ lainat

Parhaat 500€ lainat

Parhaat 1000€ lainat

Pieni laina - kuinka lainanhaku onnistuu? 

Pienien lainojen hakeminen on helppoa ja yleensä se onnistuu yhden lomakkeen täyttämisellä tai tekstiviestillä. Lainatarjous on hakijalla noin 15 minuutin kuluessa hakemuksen tai viestin lähettämisestä. Mikäli lainahakemus on tehty kiireiseen aikaan, voi tarjouksen saaminen ottaa hieman pidemmän aikaa. 

Jos lainatarjousta ei ala kuulumaan, on hakija mahdollisesti täyttänyt hakemuksen väärin. Tällaisessa tilanteessa on hyvä olla yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun, joka kertoo kuinka toimia.

Lainatarjouksen saapuessa, tulee hakijan myös muistaa, että se on voimassa vain ennakkoon määritellyn ajan. Yleensä tarjous on voimassa 7 - 14 vuorokauteen, jonka jälkeen hakemus on tehtävä uudelleen. Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista, mikä tarkoittaa, että palveluilta saatava lainatarjous on ilmainen. 

Pikalainojen etuna toimii myös nopeuden lisäksi se, että luottokartoituksen jälkeen hakijalta ei yleensä pyydetä erillisiä tositteita. Pikalainaa haettaessa, hakijan ei tarvitse varautua esittämään todistusta tuloistaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lainan saisi jättää maksamatta, sillä lainasumma on ulosottokelpoista rahaa ja maksamattomuus aiheuttaa merkinnän luottotietoihin. Menetetyt luottotiedot taas itsessään vaikuttavat tulevien lainojen saantiin sekä moneen muuhun asiaan arjessa, kuten asunnon vuokraamiseen ja vakuutuksiin. 

Pikalainojen hakemiselle on myös omat vaatimukset, joissa lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, hänellä täytyy olla puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai Suomalainen puhelinnumero sekä Suomalainen pankkitili, jonne lainarahat voidaan siirtää. Nämä ehdot ovat palvelukohtaisia ja tulee tarkistaa ennen lainan hakemista. 

Pieni laina Vivukselta 

Vivus tarjoaa pienlainoja 300 - 600 euroon asti.  Nopeimmillaan lainarahat ovat hakijan tilillä 15 minuutissa. Maksuaikaa palvelu tarjoaa asiakkailleen 4kk. Joustoa maksuaikatauluun on mahdollista saada eräpäivänsiirto -ominaisuudella. Sen ansiosta eräpäivää on mahdollist siirtää 14 tai 30 vuorokautta eteenpäin. Tämä muutos on kuitenkin tehtävä ennen, kuin alkuperäinen lasku on erääntynyt. Eräpäivää muutettaessa asiakkaan tulee seurata laskusta löytyviä ohjeita. 

Yrityksen päätuotteena toimivat lainat ilman vakuutta, jonka ideana on helpottaa normaalia arkea. Lainaan ovat oikeutettuja kaikki yli 20 -vuotiaat, joilla on vakikuinen osoite sekä pankkitili Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, muita tai maksamattomia lainoja 4 -finance konsernin palveluista. 

Vivus lainaesimerkki: asiakas saa 600€ luottorajan luottotililleen. Lainan vähimmäisnostovaatimus on 300€. Laina-aika on neljä kuukautta. Laina tullaan maksamaan neljässä erässä, eli yksi lainaerä per kuukausi. Vuosi korko on aina kiinteä 20%, jonka lisäksi asiakkaalta velotetaan 5€ avausmaksu. Tässä esimerkissä luottokoroksi sekä kustannukseksi määrittyy 35,03€ ja takaisinmaksettava summa on 365,03€. Todellinen vuosikorko on 26,30%. Lisäksi kuluttajalla on 14 pv:n oikeus peruttaa luottosopimus. 

Pieni laina täältä!

Pieni laina Vippi.fi:ltä 

Vippi.fi on vuonna 2006 perustettu lainapalvelu, jonka omistaa Tact Finance Oyj. Palvelun päämääränä on kehittää mahdollisimman sujuvia lainaratkaisuja yksityishenkilöille. Palvelun päätoimipaikka on Turussa. Konsernin palvelut kuuluvat markkinoiden nopeimpiin sekä kehittyneimpiin vaihtoehtoihin. 

Lainaa Vippi.fi:ltä on mahdollista saada 100 - 10 000 euroon asti ja parhaillaan lainapäätös on hakijalla muutaman minuutin kuluessa. Laina-aikaa on mahdollista neuvotella 3 - 80 kuukautta ja sen todellinen vuosikorko sijoittuu 21,3% - 29,5% välille. Tarkan vuosikoron hakija näkee hänelle räätälöidystä henkilökohtaisesta lainatarjouksesta. Lainanhakijalla on myös 14 vuorokauden peruuttamisoikeus, jos tilanteesi muuttuu etkä tarvitsekaan tililuottoa. 

Lainaa Vippi.fi palvelusta on mahdollista hakea, kun ikää on yli 20-vuotta. Hakijan tulee myös asua vakituisesti Suomessa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta tulee löytyä myös verkkopankkitunnukset, jotta tunnistautuminen palvelussa onnistuu. 

Vippi.fi on todella moderni sekä laadukas lainapalvelu, joka uudistaa palvelujaan aika ajoin. Tällä he takaavat, että saatava palvelu kuuluu markkinoiden parhaimmistoon. Lisäksi tuotteet ovat muokattu nykyaikaisiin tarpeisiin. Lisäksi palvelun kotisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset, mikä tekee asioimisesta entistäkin mukavampaa. 

Lainaesimerkki Vippi.fi: asiakas ottaa 2 000€ lainaa Vippi.fi:ltä. Takaisinmaksuajaksi hän määrittää 25 kk. Nimelliskorko esimerkkitilanteessa on 13,9%, avausmaksu 0 euroa ja lainanhoitokulu 0,1% per päivä, eli 73 euroa vuodessa. Lainan todellinen vuosikorko on 21,3% ja kokonaishinta 2 475 euroa. 

Pieni laina täältä!

 

 

 

 


FAQs