Pieni laina - mistä ja millaisilla koroilla? 

Vertaile 2 000 - 60 000 euron lainat 

Pieni laina voi tulla tarpeeseen ihan missä tahansa vaiheessa elämää. Pienestä lainasta puhuttaessa, on kyse yleensä sadan tai satojen eurojen suuruisesta tarpeesta. Suurin pienlainojen joukkoon mahtuva summa on yleensä noin 1 000 euroa. 

Markkinoilta löytyy useita pienlainojen tarjoajia. Pikalainojen maineesta huolimatta, satojen eurojen lainan kohdalla tämä voi osoittautua järkevimmäksi vaihtoehdoksi. Koska pienlainoissa ei vaadita vakuuksia tai takaajia, näkyy se lainojen koroissa. Tästä aiheesta lisää artikkelissa. Parhaat pikalainat yhteenveto

100 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

200 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

300 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

500 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

Pieni laina - kuinka lainanhaku onnistuu? 

Pienien lainojen hakeminen on helppoa ja yleensä se onnistuu yhden lomakkeen täyttämisellä tai tekstiviestillä. Lainatarjous on hakijalla noin 15 minuutin kuluessa hakemuksen tai viestin lähettämisestä. Mikäli lainahakemus on tehty kiireiseen aikaan, voi tarjouksen saaminen ottaa hieman pidemmän aikaa. 

Jos lainatarjousta ei ala kuulumaan, on hakija mahdollisesti täyttänyt hakemuksen väärin. Tällaisessa tilanteessa on hyvä olla yhteydessä yrityksen asiakaspalveluun, joka kertoo kuinka toimia.

Lainatarjouksen saapuessa, tulee hakijan myös muistaa, että se on voimassa vain ennakkoon määritellyn ajan. Yleensä tarjous on voimassa 7 - 14 vuorokauteen, jonka jälkeen hakemus on tehtävä uudelleen. Lainojen kilpailuttaminen on ilmaista, mikä tarkoittaa, että palveluilta saatava lainatarjous on ilmainen. 

Pikalainojen etuna toimii myös nopeuden lisäksi se, että luottokartoituksen jälkeen hakijalta ei yleensä pyydetä erillisiä tositteita. Pikalainaa haettaessa, hakijan ei tarvitse varautua esittämään todistusta tuloistaan. Tämä ei kuitenkaan tarkoita, että lainan saisi jättää maksamatta, sillä lainasumma on ulosottokelpoista rahaa ja maksamattomuus aiheuttaa merkinnän luottotietoihin. Menetetyt luottotiedot taas itsessään vaikuttavat tulevien lainojen saantiin sekä moneen muuhun asiaan arjessa, kuten asunnon vuokraamiseen ja vakuutuksiin. 

Pikalainojen hakemiselle on myös omat vaatimukset, joissa lainanhakijan tulee olla vähintään 18-vuotias, hänellä täytyy olla puhtaat luottotiedot, vakituinen osoite Suomessa, henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai Suomalainen puhelinnumero sekä Suomalainen pankkitili, jonne lainarahat voidaan siirtää. Nämä ehdot ovat palvelukohtaisia ja tulee tarkistaa ennen lainan hakemista. 

Pieni laina - hae pikalainaa Suomilimiitiltä 

Suomilimiitti tarjoaa pieniä 10 - 2 000 euron lainoja. Laina-aikaa on mahdollista neuvotella yhdestä kuukaudesta, jopa yli neljään vuoteen asti. Palvelu lupaa nopean lainapäätöksen, joka toimitetaan puhelimeesi. Se on pitänyt myös huolen siitä, että todellinen vuosikorko on kuluttajasuojalain mukainen, eli 134,03% - 167,90%. Kuluttajasuojalaki kiristi pikalainojen säännöksiä pari vuotta takaperin. Tämä tehtiin asiakkaiden turvallisuuden turvaamiseksi. Muutoksen myötä jokaisen lainantarjoajan tulee asettaa korkokatto lainoihin. 

Suomilimiitti hemmottelee myös ensilainojen hakijoita. Palvelu tarjoaa ensimmäisen noston korottomasti sekä ilman nostokuluja. Tämä on mahdollista 1 000 euroon sekä seuraavan kuukauden loppuun saakka. 

Suomilimiitti on täysin Suomalaisomiteinen rahoitusalan yritys, joka on erikoistunut yksityishenkilöiden joustaviin ja milloin tahansa saaavilla oleviin tililuottoihin. Lainaa palvelulta on mahdollista hakea, kun on 21 - 70 -vuotias, puhtaat luottotiedot omaava henkilö. Hakijalla tulee myös olla Suomen kansalaisuus ja vakituinen osoite Suomessa. Tunnistautumiseen vaaditaan henkilökohtaiset verkkopankkitunnukset tai mobiilivarmenne. Palvelu saattaa myös pyytää tositteita viimeisten kuukausien tuloista. 

Lainaa haettaessa hakijalla on oikeus päättää haluaako hän maksaa lainarahan kerralla vai osamaksulla. Osamaksulla maksettaessa, tulee lainanottajan lyhentää sitä minimissään 12,5% kokonaissaldosta tai 50 eurolla. Jäännöserä taas siirtyy seuraavan kuukauden laskuun 8,9% kuukausikorolla.

Palvelu tarjoaa myös mahdollisuuden maksuvapaaseen kuukauteen. Sitä on mahdollista anoa neljä kertaa vuodessa. Tämä kuitenkin edellyttää, että aikaisemmat laskut ovat hoidettu ajallaan sekä moitteettomasti. Maksuvapaat kuukaudet ovat tärkeä osa palvelua, sillä ne ennalta ehkäisevät ylivelkaantumista sekä helpottavat kaikista vaikeimpina aikoina. Palvelu ei myöskään myönnä lainoja henkilöille, joiden maksukyky ei vaikuta olevan riittävä lainan maksuun. 

Pieni laina - hae täältä! 

Pieni laina Vivukselta 

Vivus tarjoaa pienlainoja 10 - 2 010 euroon asti. Uudet asiakkaat saavat ensilainan kuluitta 400 euroon asti. Nopeimmillaan lainarahat ovat hakijan tilillä 15 minuutissa. Maksuaikaa palvelu tarjoaa jopa 61 vuorokautta. Joustoa maksuaikatauluun on mahdollista saada eräpäivänsiirto -ominaisuudella. Sen ansiosta eräpäivää on mahdollist siirtää 14 tai 30 vuorokautta eteenpäin. Tämä muutos on kuitenkin tehtävä ennen, kuin alkuperäinen lasku on erääntynyt. Eräpäivää muutettaessa asiakkaan tulee seurata laskusta löytyviä ohjeita. 

Yrityksen päätuotteena toimivat lainat ilman vakuutta, jonka ideana on helpottaa normaalia arkea. Lainaan ovat oikeutettuja kaikki yli 20 -vuotiaat, joilla on vakikuinen osoite sekä pankkitili Suomessa. Hakijalla ei saa olla maksuhäiriömerkintöjä, muita tai maksamattomia lainoja 4 -finance konsernin palveluista. 

Pieni laina täältä!

Pieni laina Vippi.fi:ltä 

Vippi.fi on vuonna 2006 perustettu lainapalvelu, jonka omistaa Tact Finance Oyj. Palvelun päämääränä on kehittää mahdollisimman sujuvia lainaratkaisuja yksityishenkilöille. Palvelun päätoimipaikka on Turussa. Konsernin palvelut kuuluvat markkinoiden nopeimpiin sekä kehittyneimpiin vaihtoehtoihin. 

Lainaa Vippi.fi:ltä on mahdollista saada 100 - 2 000 euroon asti ja parhaillaan lainapäätös on hakijalla muutaman minuutin kuluessa. Laina-aikaa on mahdollista neuvotella 3 - 30 kuukautta ja sen todellinen vuosikorko sijoittuu 49,77% - 131,66% välille. Tarkan vuosikoron hakija näkee hänelle räätälöidystä henkilökohtaisesta lainatarjouksesta. Lainanhakijalla on myös 14 vuorokauden peruuttamisoikeus, jos tilanteesi muuttuu etkä tarvitsekaan tililuottoa. 

Lainaa Vippi.fi palvelusta on mahdollista hakea, kun ikää on yli 20-vuotta. Hakijan tulee myös asua vakituisesti Suomessa, eikä hänellä saa olla maksuhäiriömerkintöjä. Hakijalta tulee löytyä myös verkkopankkitunnukset, jotta tunnistautuminen palvelussa onnistuu. 

Vippi.fi on todella moderni sekä laadukas lainapalvelu, joka uudistaa palvelujaan aika ajoin. Tällä he takaavat, että saatava palvelu kuuluu markkinoiden parhaimmistoon. Lisäksi tuotteet ovat muokattu nykyaikaisiin tarpeisiin. Lisäksi palvelun kotisivut ovat selkeät ja helppokäyttöiset, mikä tekee asioimisesta entistäkin mukavampaa. 

Pieni laina täältä!

 

 

 

 


FAQs