Parhaat lainantarjoajat 

Vertaile parhaat lainantarjoajat täyttämällä alapuolelta löytyvä lainahakemus


Lainaesimerkki: 10 000€ laina 5-vuoden takaisinmaksuajalla. Kuukausierä 232,5€ ja lainan kokonaishinta 13 951€. Lainankulut; 5€ / kk tilinhoitomaksu, 90€ avausmaksu ja 12,60% nimelliskorko. Tässä esimerkissä lainan todellinen vuosikoroko on 14,9%. Huomiothan, että todelliset kulut ovat löydettävissä ainoastaan henkilökohtaiselta lainatarjoukselta. 

Tervetuloa Lainat.fi sivustolle. Meidän tehtävänämme on huolehtia siitä, että juuri sinä löydät juuri sellaisen ratkaisun ongelmaan, kuin tarvitsetkin. Olit sitten ensilainaa hakemassa tai jo aikaisemmin lainaa saanut henkilö, me autamme sinua ratkaisemaan nämä elämän suuret kysymykset. 

Tämän välilehden alta, tulet löytämään helposti kaikki parhaat sekä luotettavimmat pikalainojen, joustoluottojen, kulutusluottojen sekä luottokorttien tarjoajat. Jotta työsi rahantarpeen yllättäessä olisi helpompaa, olemme tutustuneet jokaiseen suosittelemaamme toimijaan perin pohjin ja jaamme tietomme heistä arvostelun muodossa. Sivustoltamme löytyvät tarjoajat palvelevat asiakkaita erilaisissa elämäntilanteissa ja lainarahaa palveluilta on mahdollista hakea 10 - 50 000 euroon, yrityksestä sekä elämäntilanteesta riippuen. Alle listasimme tärkeimmät kohdat, joihin tutustumme vertailua tehdessämme. 

Tekijät joihin kiinnitämme huomiota lainantarjoajaan tutustuessa 

Pikalainoja, kulutusluottoja, joustoluottoja sekä luottokortteja on markkinoilla tarjolla satoja jopa tuhansia. Niitä valittaessa on kuitenkin erityisen tärkeää tutustua lainantarjoajaan ja heidän taustoihinsa. Pahimmillaan vääränlainen laina tai huonosti harkittu takaisinmaksuaikataulu, voivat aiheuttaa velka- taikka lainakierteen, jonka katkaiseminen ei ole helppoa. 

Me Lainat.fi olemme tutustuneet useaan lainantarjoajaan sekä valinneet niistä parhaat ja luotettavimmat yritykset, jotka haluamme myös esitellä lukijoillemme. Arvosteluissa kerromme perustiedot yrityksestä ja sen toiminnan laajuudesta. Lisäksi kerromme pääpiirteittäin, minkä suuruisia lainoja ja millaisella takaisinmaksuajalla yritys tarjoaa niitä asiakkailleen. Näiden tietojen lisäksi pyrimme selvittämään lainoihin lisättävät kulut, jotka vaihtelevat myös asiakaskohtaisesti sekä muut palveluiden tarjoamat etuudet. 

Arvosteluissamme kerromme myös, kuinka lainan hakeminen onnistuu ja millaisissa aikarajoissa lainantarjoajalta voidaan odottaa vastausta sekä kuinka nopeasti lainarahat siirtyvät tilille tarjouksen hyväksymisen jälkeen. Lisäksi pyrimme jakamaan tiedon yrityksen asiakaspalvelun aukioloajoista sekä muista mahdollisista lisäpalveluista. 

Henkilöt jotka voivat hakea lainaa 

Yksi suurimmista kysymyksistä on myös, ketkä ovat oikeutettuja hakemaan lainaa taikka luottokorttia. Kaikki yritykset vaativat hakijoiltaan vähintään täysi-ikäisyyttä, eli 18-vuoden ikää. Monissa tilanteissa lainanhakuun oikeuttava ikäraja on 18-vuotta korkeampi. Osa tarjoajista vaatii myös tositteet viimeisimpien kuukausien tuloista. Lisäksi suurin osa palveluntarjoajista vaatii, että hakijan luottotiedot tulee olla täysin puhtaat. Joissakin erityistapauksissa palvelut voivat myöntää lainaa työttömille sekä henkilöille, joiden luottotiedoissa on merkintöjä. Nämä tilanteet vaativat kuitenkin huomattavasti enemmän selvittelyä yhdessä yrityksen kanssa. 

Lisäksi useat lainapalvelut velvottavat, että lainanhakijan tulee olla Suomen kansalainen sekä virallisen osoitteen tulee olla ollut Suomessa jo useamman vuoden ajan. Lainanhakijoilta tulee myös löytyä Suomalaiset verkkopankkitunnukset taikka mobiilivarmenne (suomalainen puhelinnumero), jotta yritys pystyy tunnistamaan henkilön lainanhakua suunniteltaessa. 

Pyrimme esittelemään erilaisia lainantarjoajia ja antamaan mahdollisimmat selkeät tiedot kustakin yrityksestä. Lisäksi pyrimme laajentamaan luotettavien tarjoajien listaa ajan kuluessa, jotta jokainen löytäisi juuri itsellensä sopivan tarjoajan valikoimastamme. 

Lisäksi kiireisimmille lainanhakijoille tajoamme myös tilaisuuden tutustua palveluihin, jotka kilpailuttavat lainat hakijan puolesta. Näiden palveluiden ideana on helpottaa hakijan työtä ja niitä käytettäessä hakijoiden ei tarvitsee täyttää kuin yksi lainahakemus, jonka palvelu lähettää useammalle yritykselle. Lainatarjouksien saamisen jälkeen, palvelu palaa asiakkaan kanssa asiaan sopivimpien lainatarjouksien merkeissä. Nämä palvelut ovat myös ilmaisia, eivätkä velvoita hakijaa sopimaan lainasopimusta kenenkään kanssa. 

Toivomme, että sivustolla vierailleet sekä lainanhakua harkinneet lukijat saavat kaiken tarvittavan tiedon ilman suurempaa stressiä.


Pikalaina

 • Lainanantajien määrä: 17
 • Lainamäärä: 100-1000€
 • Maksuaika: 1-36kk
 • Korot: 13,90-20,00%
Vertaa

Kulutusluotto

 • Lainanantajien määrä: 21
 • Lainamäärä: 1000-50 000€
 • Maksuaika: 1-56kk
 • Korot: 4,90-20,00%
Vertaa

Luottokortti

 • Luottokorttien määrä: 6
 • Lainamäärä: 1000-10 000€
 • Korot: 7,00-20,00%
Vertaa

 


FAQs