Mistä paras käyttölaina? 

Käyttölaina on kulutusluottoihin rinnastettava termi. Kyseessä on vakuudeton kertaluotto, jonka hakeminen on yleistynyt viimeisimpien vuosien aikana. Käyttölainaa haetaan yleisiin arjen tarpeisiin sekä yllättäviin menoihin.

Käyttölainan idea on, että sitä hakenut henkilö pystyy nostamaan rahaa ennakkoon määritetyn luottorajan puitteessa. Joidenkin korvaan tämä kuulostaa virtuaaliselle luottokortille ja sitähän se käytännössä onkin. 

Tässä artikkelissa pääset tutustumaan tarkemmin käyttölainaan. Muita laina-aiheisia artikkeleita voit lukea laina-oppaastamme, jonne pääset klikkaamaan tästä!


 

Parhaat kulutusluotot yhteenveto

1000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

2000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

3000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

5000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

10 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

20 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan

50 000 euron lainat järjestettynä halvimmasta kalliimpaan


Miksi käyttölaina? 

Tarpeita käyttölainalle on varmasti yhtä monta, kuin lainanhakijoitakin. On kuitenkin olemassa yleisiä syitä, joiden vuoksi kotitaloudet päätyvät hakemaan lainaa juuri kyseistä lainamuotoa hyödyntäen. 

Äkillinen meno 

Äkillinen meno voi yllättää ihan kenet tahansa ja ihan milloin tahansa. Joskus meno ilmenee juuri, kun ylimääräistä rahaa ei ole tallessa. Tällaisia tilanteita voivat olla tiskikoneen äkillinen särkyminen tai terveyteen liittyvä meno, kuten äkillinen hierojan tai fysioterapian tarve. Äkillisiä menoja on yhä monia, kuin lainanhakijoitaikin. 

Lomamatkan rahoittaminen 

Suunnitteletko lomamatkaa itsellesi ja muulle perheellesi? Joskus omat tulot sekä säästöt eivät riitä kattamaan koko lomaa ja ainoa mahdollisuus matkan toteutumiseksi on turvautua lainarahaan. Käyttölaina on pelastanut monien kotitalouksien matkasuunnitelmat ja auttanut luomaan elämän mittaisia muistoja. 

Joustava takaisinmaksu 

Käyttölainan lyhentäminen käy helposti itselle sopivalla summalla. Joissakin tilanteissa lainanlyhentäminen käy sovittua nopeammin ilman lisäkuluja ja rahatilanteen muuttuessa parempaan suuntaan voidaan se haluta maksaa pois yhdellä kertaa. Muutokset maksuajassa ovat kuitenkin lainanmyöntäjästä riippuvaisia. Käyttölaina tunnetaan markkinoilla joustavana lainatyyppinä. Lainamuotoa tarjoavia yrityksiä on satoja, joilla jokaisella on omat etunsa. Lainanhakijan suurin työ on löytää itselleen parhaiten sopiva vaihtoehto. 

Lainanhaun helppous sekä turvallisuus 

Käyttölainan hakeminen on helppoa. Yleensä sen hakeminen onnistuu helposti verkossa ja monissa tilanteissa se vaatii ainoastaan yhden kaavakkeen täyttämisen. Osa lainantarjoajista haluavat hakemuksen lisäksi liitteitä. Monissa tilanteissa halutut liitteet ovat kolmen aikaisemman kuukauden palkkakuitit. 

Lisäksi lainayhtiöt pitävät huolta siitä, että heidän sivustollaan vierailu ja lainanhaku on turvallista. Koska kyseessä on rahaliikenteeseen liittyvä palvelu, on turvallisuus ykkösasemassa. 

Millaisia käyttölainoja markkinoilta löytyy? 

Käyttöraha.fi - käyttölainaa 1 000 - 50 000 euroa 

Hae käyttölainaa helposti sekä ilman suurempaa vaivannäköä. Käyttöraha tarjoaa asiakkailleen lainan, jossa ei ole lyhennyspakkoa. Takaisinmaksuaikataulu jää lainanhakijan suunniteltavaksi, mikä helpottaa asioita huomattavasti, sillä se on räätälöitävissä kaikkiin tilanteisiin. 

Lainatarjouksen hyväksymisen jälkeen yritys myöntää asiakkaalleen luottorajan. Asiakas voi nostaa lainaa luottorajan puitteissa omalle tililleen ja lyhentää sitä itse haluamallaan tahdilla. Korko tulee maksettavaksi vain nostetulle summalle. 

Käyttörahalla lainojen todellinen vuosikorko on minimissään 5,2% sekä maksimissaan 29,2%. Lainaa on mahdollista saada 50 000 euroon asti, eikä se vaadi vakuuksia tai takaajia. 

Lainanhaku on mahdollista, jos olet 23-vuotias tai vanhempi, omaat säännölliset tulot, olet asunut Suomessa viimeiset 36 kuukautta, eikä sinulla ole maksuhäiriömerkintöjä. 

Vivus.fi - käyttölainaa 10 - 2010 euroa 

Vivus.fi on monelle suomalaiselle tuttu lainantarjoaja. Palvelu tarjoaa ensilainan ottajille 400 euroa ilman kuluja. Parhaillan lainarahat ovat hakijan tilillä 15 minuutissa. Vivus.fi:n myötämien lainojen viittellinen vuosikorko on 231,17%.  

Vivuslainojen ainoa kulu on jokaisen henkilökohtaiseen lainatarjoukseen määriteltävä todelllinen vuosikorko. Lainaan ei tule muita kiinteitäkuluja, jos sen takaisinmaksusopimusta noudatetaan ja laina maksetaan takaisin ajallaan. Kysymyksen ilmetessä Vivuksen asiakaspalvelu auttaa viikon jokaisena päivänä.

Vivus tarjoaa lainaa yli 20-vuotiaille henkilöille, joilla on Suomalainen pankkitili sekä vakituinen osoite Suomessa, hakijalla tulee myös olla täysin puhtaat luottotiedot, häneltä ei myöskään saa löytyä vanhoja tai maksamattomia lainoja 4finance -konsernin palveluilta. 

Hae lainaa Vivukselta!

Credit24 - Käyttölainaa 100 - 4 000 euroa 

Credit24 on monille suomalaisille tuttu, sillä se markkinoi paljon eri medioissa. Yrityksen pyrkimyksenä on tarjota lainaa arjen helpottamiseksi. Asiakkaalla on mahdollisuus nostaa lainaa tilille oman nostorajan rajoissa. Suurin mahdollinen nostoraja on 4 000 euroa. 

Credit24 tarjoaa joustavan takaisinmaksun ja lisäaikaa lainalle on mahdollista saada maksuvapaiden kuukausien muodossa. Lainaan ei myöskään sisälly minkäänlaisia kiinteitä kuluja, kuten avausmaksuja tai tilinhoitomaksua. Yritys tarjoaa ensimmäisen noston ilmaiseksi uusille asiakkailleen. Credit 24:ltä saatavan lainan todellinen vuosikorko on 49,85% - 153,63%. 

Lainaa Cedit24:ltä on mahdollista saada, jos olet yli 19-vuotias, aikaisemmat raha-asiat on hoidettu moitteettomasti, hakijalta löytyy verkkopankkitunnukset tunnistautumista varten, hänellä on henkilökohtainen matkapuhelinliittymä. Credit24 saattaa pyytää hakijalta tositteita, kuten kopioita palkkakuiteista tai veroilmoituksesta. 

Hae lainaa Credit24:ltä 

Rahapalvelu - Käyttölainaa 50 - 4 000 euroa 

Rahapalvelu tarjoaa käyttölainaa yksityishenkilöille. Lainaa on mahdollista hakea 50 eurosta - 4 000 euroon asti, eikä lainoihin sisälly avausmaksuja tai kuukausittaisia tilinhoitomaksuja. Yleensä palvelu maksaa lainan tilille 15 minuutin sisässä, tämä on kuitenkin tilanteesta ja asiakkaan pankista riippuvainen tekijä. Rahapalvelulla kerrotaan olevan todella tyytyväisiä asiakkaita. 

Lainojen todellinen vuosikorko on 49,85% - 153,63% eikä niihin sisälly avausmaksuja tai tilinhoitomaksuja. Luottorajan laskeminen kustantaa asiakkaalle 20 euroa samoin maksuvapaa kuukausi. 

Rahapalvelulta on mahdollista saada lainaa, jos hakija on yli 19-vuotta, hänellä on vakituinen osoite Suomessa, jonkinlaiset tulot (esimerkiksi palkka tai eläke), ei aikaisempia maksuhäiriömerkintöjä. Rahapalvelulta ei ole mahdollista saada luottoa, jos hakijalla on olemassa Credit24 -tili. 

Hae lainaa Rahapalvelulta 

Yhteenveto käyttölainoista 

Käyttölaina jota voidaan myös kutsua kulutusluotoksi on helppo sekä nopea apu yllättävään rahantarpeen kattamiseksi. Käyttölainalle on hyvin yleistä, että sille määritellään luottoraja, jonka puitteissa lainanottaja voi nostaa rahaa omalle tilille. Käyttölainan positiivinen puoli on myös, että lainanhakijan tarvitsee maksaa korko vain siitä määrästä, jonka hän nostaa tililleen. 

Toivomme, että artikkeli vastasi kaikkiin kysymyksiin. 


Hae lainaa   400-10 000 100-50 000 50-4000 100-2 000 10-3 000 10-2010 10-2 000 1000-50 000 50-20 000 100-5 000 100-5 000 1000-50 000 100-10 000 500-50 000 2000-500 000 500-50 000 2 000-10 000 1 000-3 000 1 000-25 000 10-2 100

 


FAQs